Menu Premium
Loading...

Alien: Isolation Official Pre-order Trailer

Karen Koch 10/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren hebben we al laten weten dat Alien: Isolation exclusieve pre-order content zal krijgen. Vandaag krijgen we ook beelden te zien van deze pre-order bonus. De Alien: Isolation Official Pre-order Trailer is vanaf nu te bekijken en fans van de originele film zullen er zeker blij mee zijn. Laten we terugkeren naar de Nostromo en zien wat Creative Assembly met de originele cast van Alien heeft gedaan.

De Alien: Isolation Official Pre-order Trailer laat niet echt gameplay van de bonus content zien, op een aantal korte scenes na. Echte gameplaybeelden van deze bonus content hoeft dan ook niet per se, want die zullen waarschijnlijk gewoon op Alien: Isolation lijken. Voor genoeg mensen is alleen een blik op de digitale versie van oude bekenden uit de eerste Alien-film genoeg. Terwijl de trailer ons verschillende locaties op de Nostromo laat zien, horen we de crew in een voice-over hun angsten over de alien uitspreken. We weten niet wat het was, alleen dat het groot was. Het verdween in de luchtpijpen. Wij zijn niet alleen.

In deze korte introductie van de pre-order content wordt de sfeer van Alien: Isolation wederom neergezet als trouw aan dat duistere, beklemmende gevoel van de eerste film. Na deze voice-overs is eindelijk hetgene zichtbaar waar iedereen nieuwsgierig naar was: de character models. Deze zien eruit alsof ze net uit de film zijn gestapt en, leuk detail, de originele cast heeft ook hun stemmen verleend aan dit project. Ellen Ripley wordt dus gewoon ingesproken door Sigourney Weaver. Hoewel Brett en Kane al dood zijn, althans, we zien ze niet voorbij komen in de trailer, zijn de modellen en stemmen van Ellen, Dallas, Parker, Ash en Lambert wel in volle glorie te bewonderen in de pre-order content.

Nog een paar maanden wachten en dan kan je de Nostromo-crew herenigen in je eigen woonkamer. Op 7 oktober zal Alien: Isolation uitkomen op PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Alien: Isolation Official Pre-order Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch