Menu Premium

Aftellen tot een live-action Metro: Last Light korte film

Gamekings Redactie 15/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kan je nog steeds geen genoeg krijgen van de first-person shooter/survival horror game Metro 2033? Op de website van THQ is een countdown klok te vinden voor Metro: Last Light. Vanaf 24 mei is het wachten voorbij en wordt er een live-action trailer voor de game vrijgegeven.

Op de site wordt het een “live action short film” genoemd, wat veelbelovend klinkt voor een trailer. Over drie weken is het alweer tijd voor de E3 en dat deze short film te zien zal zijn voor de E3, kan bijna alleen maar betekenen dat THQ fanatiek bezig gaat zijn met het promoten van de game. Bovendien kunnen we straks dan nog veel meer verwachten. Eerst de dagen aftellen met de countdown klok, en daarna afwachten wat er op de E3 allemaal gepresenteerd wordt.

Leuke tijden komen er dus aan voor de fans van de serie. Wat ook wel mag na het uitstel van de titel, welke nu volgend jaar uitgegeven wordt in plaats van de originele release in 2012. De game komt voor ieder platform in de winkels te liggen, namelijk de PlayStaton 3, Xbox 360, PC en Wii U, en wordt hopelijk een sterk vervolg op zijn succesvolle voorganger.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch