Menu Premium

[Advertorial] Wie belt er nou nog?

Gamekings Redactie 04/05/2012 Tweet Het Like/Deel Het

Wie belt er nou nog? Even serieus? Niemand doet het meer. Zo ouderwets. Sommige dingen gaan daarom vanzelf voorbij, gewoon omdat ze niet meer van deze tijd zijn. Een ander voorbeeld daarvan zijn (misschien ook wel logisch) de belspelletjes. Wat de reden ook moge zijn dat ze zijn verdwenen, ze waren in ieder geval vaak vermakelijk! Daarom worden nu speciaal voor de nieuwe Messaging abonnementen van Hi enkele belspelletjes teruggebracht. Die je nu dus zonder dat je hoeft te bellen, kunt spelen… Want ja, wie belt er nou nog? Daarom, wordt het gewoon op Facebook gedaan door Hi. CallTV wordt nu WallTV!

WallTV kan je op je eigen wall met vrienden spelen of 1-op-1 tegen de leuke dame, die je misschien nog wel kent. Iedereen die meespeelt maakt elke week, 5 weken lang, kans op een HTC One X. En dat is niet alles, want als absolute hoofdprijs kan elke Facebooker die het woord goed raad een gloednieuwe Volkswagen up! ter waarde van € 10.645,- winnen! Ka-Ching! Elke woordpuzzel wordt ingeleid door een speciale video of afbeelding, waarin de chick je vraagt het antwoord te raden. Hoeveel verschillende puzzels (video’s) er precies zijn, is geheim, maar ze zijn verdomd grappig en het zijn er een hoop! Even een kleine tip: vind ze allemaal en dan vooral het “Matthijs” filmpje!

Hi WallTV is een interactief belspelletje dat je op je Facebook wall kan spelen. Als je de oplossing ziet van de puzzel, reageer dan vervolgens gewoon in de comments. De WallTV chick reageert meteen door te vertellen of je het bij het goede eind hebt. Zo niet, dan geeft ze live, ook in de comments, enkele hints. Je kan haar natuurlijk niet bellen…

Speel nu Hi WallTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch