Menu Premium

[Advertorial] Sony Skyfall

Gamekings Redactie 09/11/2012 Tweet Het Like/Deel Het

Skyfall draait nu in de bios en James Bond is dus druk bezig de wereld te redden, maar hij is natuurlijk nergens zonder zijn gadgets. Zo hebben al aardig wat pennen, horloges en slicke wagens mr. Bond uit benarde situaties gered. Een simpele gadget is dus niet genoeg voor 007. Nee, hij gebruikt alleen de beste gadgets die er zijn. Ze moeten innovatief, vooruitstrevend en top notch zijn.

James lust zijn drankjes misschien ‘shaken, not stirred’, maar als hij zijn eigen films wil bekijken dan moet de tv geavanceerde beeldkwaliteit, 3D-technologie en connectiviteit bevatten. Aangezien Skyfall nu in alle Nederlandse bioscopen draait, heeft Sony een speciale actie lopen. Bij de aankoop van een Sony TV krijg je namelijk een stukje filmgeschiedenis cadeau: de James Bond Blu-Ray boxset t.w.v. € 200,-. Dit mooie cadeau voor de feestdagen krijg je ook bij de aankoop van een krachtige multimedia Sony Vaio ™ Laptop of de superdunne Sony Xperia ™ Tablet S. Nog twee apparaten die Bond niet zullen misstaan.

De James Bond Blu-Ray boxset komt alleen niet zomaar uit de lucht vallen. Als je daarom precies wilt weten bij welke Sony TV’s, Sony Vaio ™ Laptops en Sony Xperia ™ Tablet S deze 50 jaar filmhistorie cadeau wordt gedaan, dan kun je nog op de Sony website terecht.

Sony Skyfall

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch