Menu Premium

[ADV] Win de eerste PlayStation 4 van Nederland

Gamekings Redactie 05/11/2013 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Ja, je leest het goed. Je kunt als aller-, allereerste in Nederland exclusief namens Coca-Cola Zero de PS4 winnen én de dag voor de launch in je huiskamer hebben. Dus doe mee en win de eerste PlayStation 4 van Nederland!

Stel je voor dat je wint, wat voor een held ben je dan? Minstens eentje die net zo tof is als de oude en nieuwe gamehelden van je favoriete PlayStation-games, zoals Nathan Drake, Cole MacGrath, Sackboy en Kat. Dit wrede viertal zit ook in de exclusieve mobiele game All-Stars Island van Coca-Cola Zero en PlayStation. Op dit fictieve ‘All-Stars Island’ wagen zij zich aan spannende uitdagingen in vier minigames. Gamers kunnen al spelend beloningen verdienen met exclusieve Coca-Cola Zero-moves als ze een verfrissend blikje van de frisdrank oppikken. Making the impossible, possible!

Coca-Cola Zero maakt ook het onmogelijke mogelijk door jou kans te laten maken op de eerste PlayStation 4 van Nederland. Dan krijg je de PS4 al de dag voor de launch in huis. Hoe kan je deze PS4 winnen? Dan moet je het volgende doen:

“Maak met Vine een video waarin één van je oude actiehelden samen met Coca-Cola Zero (flesje, blikje etc.) een avontuur beleeft! Gebruik je een PlayStation-held dan verdien je natuurlijk pluspunten.”

Doe mee en stuur je Vine-video in met de hashtag #CokeZeroPS4. Misschien ben jij dan wel die held die als allereerste de PlayStation 4 in huis heeft!

Win de eerste PlayStation 4 van Nederland



Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch