Menu Premium

[ADV] Haal Overwatch tegen fikse korting bij G2A!

Karim Shehata 20/05/2016 Tweet Het Like/Deel Het

Overwatch komt al bijna uit! De releasedatum van de game ligt op 24 mei en verschijnt tegen die tijd voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. De PC-versie van Overwatch: Origins Edition kun je nu echter tegen fikse korting halen bij G2A!

Voordat je je zuurverdiende geld uitgeeft aan een videogame, wil je natuurlijk wel weten wat je er precies van kunt verwachten. Overwatch is een first-person shooter met MOBA-elementen, ook wel een FPSMOBA genoemd. Als je de game al een tijdje in de gaten houdt, zul je inmiddels wel weten dat er bij de lancering 21 characters in de game zitten, waaronder Tracer, Winston, Genji, Widowmaker en Soldier 76. Alle personages hebben hun eigen abilities en zijn natuurlijk allen op een speciale manier te gebruiken.

Inmiddels heeft de PC-versie van Overwatch al meerdere betafases achter de rug, terwijl deze maand ook PS4- en Xbox One-gebruikers in de speciale open beta aan de slag konden met Overwatch. Hierin hebben mensen kennis kunnen maken met de game, maar ook met de verschillende modi. Zo is er natuurlijk een modus waarin je twee punten moet capturen of verdedigen, maar heb je ook kennis kunnen maken met Payload. In deze modus is het de bedoeling om een voertuig van de ene naar de andere kant van de map te krijgen, als je in het aanvallende team zit. Zit je in het verdedigende team? Dan moet je ervoor zorgen dat de auto juist niet jouw basis bereikt.

Ook hebben spelers de lootboxes die Overwatch kent kunnen ervaren in de beta. Wanneer je genoeg XP haalt en verschillende challenges van de speelbare characters haalt, kun je zomaar beloond worden met zo’n loot crate. Hierin zitten meestal skins, voice lines en player emblems, terwijl je er ook geld uit kunt halen om daarmee zelf skins te kopen voor je Overwatch characters.

In de maanden na de release heeft Blizzard beloofd om nog veel meer content toe te gaan voegen aan deze game, geheel gratis! Echter is Overwatch wel een full-priced game en daarom kun je nu dus bij G2A je slag slaan, gezien de game daar niet voor de volle mep over de toonbank gaat. Tegen flinke korting speel jij op de release date, namelijk 24 mei, Overwatch: Origins Edition op jouw PC! Sla dus je slag en dan zien we je vanaf 24 mei op het strijdveld der Overwatch!

Haal Overwatch tegen fikse korting bij G2A!

Haal Overwatch tegen fikse korting bij G2A!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch