Menu Premium
Loading...

[ADV] DEVIL’S DUE draait vanaf 23 januari in de bioscoop

Gamekings Redactie 21/01/2014 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen heeft wel een duiveltje in zich, maar in DEVIL’S DUE wordt dat wel heel erg letterlijk genomen. Zach McCall, gespeeld door Zach Gilford, is met z’n vrouw Samantha (Allison Miller) een kersvers getrouwd stel. Een mysterieuze nacht tijdens hun huwelijksreis zorgt ervoor dat ze geconfronteerd worden met een ongeplande, maar gewenste zwangerschap. Het zorgt er alleen maar voor dat ze nog meer zin hebben in een gelukkige toekomst samen.

De familie McCall is zo blij met Samantha’s zwangerschap, dat ze dat graag op camera vastleggen. Op een gegeven moment begint zij wel heel vreemd gedrag te vertonen. Zijn het de zenuwen? Nee, er blijkt meer aan de hand en haar veranderingen zijn veel duisterder dan dat. Samantha is zichzelf niet. Ze wordt ontzettend agressief en haar buik lijkt bezeten. Is haar aankomende baby wel van haar of draagt ze een monster met zich mee?

Regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, onder meer bekend van V/H/S, hebben de taak op zich genomen om van DEVIL’S DUE dé supernatural horrorfilm van 2014 te maken. Ben jij er klaar voor om op het puntje van je stoel te zitten? Hoe loopt het af met de McCall’s? Belangrijker nog, wat gaat er door Samantha op de wereld gezet worden?

DEVIL’S DUE draait vanaf 23 januari in de bioscoop, bekijk de officiële filmwebsite op www.DevilsDue.nl.

© 2014 Twentieth Century Fox Film. All Rights Reserved.

DEVIL'S DUE draait vanaf 23 januari in de bioscoop

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch