Menu Premium

Adriaan de Jongh enige Nederlander op Forbes 30 Under 30-lijst

Karim Shehata 08/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Adriaan de Jongh is al een aantal keer te gast geweest bij Indiekings. Niet alleen vertelt hij altijd met trots over zijn projecten, ook zit hij bijvoorbeeld in het Gamefonds. Zijn verschillende projecten, die allemaal worden gemaakt met de gedachte dat het sociaal leuk moet zijn om te spelen, hebben hem een plek opgeleverd in de Forbes 30 Under 30-lijst.

Met verbazing nam Adriaan de Jongh hier gisteren kennis van en dezelfde avond was hij nog te gast bij Eva Jinek. Zo enthousiast als hij kan zijn was hij er zelf erg trots op, en vertelde hij meer over zijn aankomende projecten in het programma van de KRO-NCRV. Zo is hij bezig met een nieuwe dansgame en is Adriaan ook druk bezig met een game, speciaal voor mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel).

Ook onder andere Nina Freeman, ook eens te gast geweest bij Indiekings, staat op de Forbes 30 Under 30-lijst. Een plekje naast Emiel bij Indiekings is je dus wellicht meer waard dan je op voorhand zou denken! Vind jij het terecht dat Adriaan de Jongh en Nina Freeman op deze lijst staan? Laat het ons weten in de comments!

Bron: ForbesJinek

Adriaan de Jongh enige Nederlander op Forbes 30 Under 30-lijst

Adriaan de Jongh enige Nederlander op Forbes 30 Under 30-lijst

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch