Menu Premium

Activision zet de grootste Multiplayer-setting ooit neer op Firstlook

Gamekings Redactie 13/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben nog een dikke reden voor je waarom je absoluut op Firstlook 2012 moet zijn, want Activision zet de grootste Multiplayer-setting ooit neer op Firstlook. Op 6 en 7 oktober gaat Activision een speelbare Call of Duty Black Ops 2 neerzetten. En alsof dat alleen al niet vet genoeg is (vorig jaar was er enkel een dikke demo on screen van Modern Warfare 3) bouwen ze ook nog eens de grootste ooit vertoond op Firstlook.

Dus bezoekers kunnen straks in de Call of Duty: Black Ops 2 stand aan de gang met een set-up van maar liefst 24 Xbox 360’s. Ja, je hoort het goed. Tijdens deze Multiplayer-sessies kan je zelf ervaren op welke manier developer Treyarch de multiplayer van Black Ops 2 een behoorlijke dosis verfrissing heeft toebedeeld. Je kunt dus zelf proberen of het nieuwe ‘Pick 10’ systeem werkt en, welke perks en wapens bij jouw speelstijl passen. Dan hebben we het nog niet eens over de mooie sneak peek die je dan krijgt in de nieuwe maps.

We zeiden het al, dit is natuurlijk nog een reden waarom je er op 6 en 7 oktober bij moet zijn. En als je nu denkt dat men klaar is met alle aankondigingen, dan heb je het mis. Ze zijn nog niet eens halverwege! Het is straks echt aan in Utrecht! Dus je hoort snel meer over Firstlook 2012.

Activision zet de grootste Multiplayer-setting ooit neer op Firstlook

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch