Menu Premium

Activision Support spreekt van Call of Duty: Black Ops 3

Angelique Grift 08/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Net voor het echt pasen werd, ontdekte YouTuber Driftor een Easter Egg in Call of Duty: Black Ops 2. De Easter Egg was het Snapchat icoon dat te zien is op één van de maps in de game. Deze afbeelding bleek een code te zijn om bevriend te worden met het officiële Snapchat account van Call of Duty om een nieuwe titel van de reeks te teasen, maar om welke naam het gaat was nog een raadsel. Niet via Snapchat, maar via Twitter lijkt de nieuwe titel te zijn uitgesproken, want via dat medium spreekt Activision Support van Call of Duty: Black Ops 3.

Al een aantal dagen vraagt men zich af wat nou precies de titel gaat worden. Elke dag verscheen er tot dusver een vaag filmpje waar Half-Life 3-achtige theorieën op werden losgelaten. Het lijkt erop dat we het nu weten door een typefout van een Call of Duty-speler. Via Twitter vroeg de speler om hulp aan Activision Support, maar gaf verkeerde informatie. Volgens deze gamer wilde de Zombiemodus in Black Ops 3 niet laden. Hierop antwoordde de medewerker van Activision dat Black Ops 3 nog uitgegeven moest worden.

De Tweet is inmiddels verwijderd, maar het lijkt erop dat we Call of Duty: Black Ops 3 mogen verwachten. Of het de echte titel gaat worden zal de tijd ons leren. Gelukkig waren we er nog net op tijd en hebben hier de Tweets voor je in de aanbieding! Oordeel er zelf op los in de comments.

 

Activision Support spreekt van Call of Duty: Black Ops 3

Activision Support spreekt van Call of Duty: Black Ops 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch