Menu Premium

Activision stuurt last-gen Destiny-spelers 32 GB USB flash drives

Karim Shehata 09/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny verscheen vorig jaar voor de PlayStation 4 en Xbox One, maar ook voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Nu klonk dat in 2014 nog niet zo gek, maar inmiddels lijken de consoles de hedendaagse game-wereld te gaan verlaten. In het geval van bijvoorbeeld Destiny begint het inmiddels eigenlijk onmogelijk te worden om de game draaiende te houden op deze consoles, vooral met het oog op The Taken King. Uitgever Activision heeft hier echter een oplossing voor: het sturen van 32 GB flash drives naar last-gen Destiny-spelers die geen grote harde schijf tot hun beschikking hebben.

Toen de PlayStation 3 bijvoorbeeld uitkwam, verscheen deze in de vorm van een 20 GB en 60 GB model. Duidelijk moge zijn dat opslagruimtes van ongeveer 20 GB veel te klein zal zijn om Destiny: The Taken King volgende week te kunnen installeren. Activision zal daarom bereid zijn om “bestaande en actieve spelers” die zich voor 15 september melden bij de uitgever een 32 GB USB flash drive op te sturen, om zo alsnog aan de slag te kunnen gaan met alle nieuwe content die The Taken King te bieden heeft.

Deze 32 GB flash drive zal echter meer bedoeld zijn om je save files en game data van andere games op te zetten, want Destiny: The Taken King dient voorlopig geïnstalleerd te worden op de interne harde schijf van een last-gen console. Mogelijk zal een toekomstige patch deze restrictie weten te omzeilen.

Wat vind jij – mogelijk als iemand die in aanmerking komt voor deze regeling – van deze aanpak van Activision? Discussiëren kan in de comments!

Bron: GamespotVG24/7

Activision stuurt last-gen Destiny-spelers 32 GB USB flash drives

Activision stuurt last-gen Destiny-spelers 32 GB USB flash drives

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch