Menu Premium

Activision aanwezig op Firstlook Festival en eerste games bekend

Gamekings Redactie 22/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met nog maar een krappe DRIE weken op de teller, kunnen we natuurlijk niet wachten tot het enige echte Firstlook Festival los gaat barsten in De Jaarbeurs te Utrecht. Dit jaar is ook Activision van de partij tijdens dit grootste game-event van de Benelux! Afgelopen jaar was deze uitgever er helaas niet bij, maar ze is terug van weggeweest!

Tijdens Firstlook Festival zijn er heel veel dingen die je kan ondernemen. Zo sleept MSI niet alleen twee gloednieuwe producten naar Utrecht, maar zal ook onze eigen Nederlandse krijgsmacht vertegenwoordigd zijn met heuse F16-simulatoren en een heel ander rataplan met leuk defensie-spul!

Daarnaast gaat 2K Games uitpakken met een stand die helemaal gericht is op hun nieuwste game Battleborn. Ubisoft doet op hun beurt de trukendoos ook open en nestelt zichzelf in een Assassin’s Creed Syndicate stand, terwijl er ook een dansvloer wordt opgericht voor de nieuwe Just Dance. Microsoft focust dit maal op drie grote titels die dit jaar uitkomen, namelijk Gears of War Ultimate Edition, FIFA 16 en Forza Motorsport 6. Natuurlijk komt Halo 5: Guardians ook uit dit jaar en daarom is deze game te aanschouwen in het Firstlook Preview Theater. Nintendo maakt er helemaal een feestje van en strooit met speelbare codes van onder andere Wii U: Super Mario Maker, Xenoblade Chronicles X, Star Fox Zero, Mario Tennis, Ultra Smash Nintendo 3DS: The Legend of Zelda, Tri Force Heroes, Animal Crossing, Happy Home Designer en Chibi Robo!: Zip Lash.

Last maar zeker niet least hebben we natuurlijk ook een hele zooi aan indie-ontwikkelaars die zich van hun beste kant laten zien in de Indie Gallery. Tot nu toe zijn de volgende ontwikkelaars zeker van de partij: Black Zeppelin Studios, Digital Dreams, Excamedia, Iceberg Interactive, KeokeN Interactive, Larian Studios, Reptile Games, Ronimo Games, Abbey Games, Crimson Owl Studios, Duckbridge, Evilized Productions, Illusive Games, Firebrush Studios, Guz Games, Kuality Games, PunchButton Studios, Rage Monster Games, Rock it Bit, Rusty Lake, Skyburn Games, Teacup Interactive, Triangle Studios, Two Tribes en Wispfire.

Dit jaar is Firstlook ietsjes anders dan anders, want dit evenement is omgedoopt tot een heus Festival! Trek je festival schoenen maar aan en trap je rave cap op je kop, want het wordt een heel weekend knallen daar in Utrecht! Firstlook Festival wordt dit jaar gehouden op 9, 10 en 11 oktober in De Jaarbeurs in Utrecht. Voor meer informatie of het bestellen van tickets ga je naar www.firstlookfestival.nl. Check ook de laatste Firstlook Update!

nieuws20150922firstlook

Activision aanwezig op Firstlook Festival en eerste games bekend

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch