Menu Premium

Aanmeldingen Fallout 4 mods beta voor Xbox One vanaf nu geopend

Bas Boudewijn 11/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de kloof tussen PC’s en consoles steeds kleiner wordt, is al een tijdje geen geheim meer, maar dat ook uitgevers een aardig handje uitsteken om deze kloof te overbruggen, mogen we toch wel speciaal noemen. Bethesda Game Studios maakt bekend dat je je als Xbox One-eigenaar vanaf nu kunt aanmelden voor de mods beta van Fallout 4.

Bethesda kondigde op de E3 2015 aan met mod support te komen en eind april gaf de ontwikkelaar aan dit snel te willen implementeren. Als je de Xbox One-versie van de game in je kast hebt staan, kun je mogelijk nog deze maand aan de slag met mods om jouw Fallout-beleving nóg epischer te maken. In een tweet liet de Amerikaanse ontwikkelaar weten de betafuncties na de release van de Far Harbor DLC, op 19 mei, beschikbaar te maken voor een beperkte groep testers. PlayStation 4-bezitters moeten overigens nog iets langer wachten op de mod support.

Vorige maand kwam de Fallout 4 Creation Kit al uit voor PC-spelers en sinds de release werden er al meer dan een miljoen mods gedownload. Ben jij ook zo benieuwd naar Fallout 4 mods op je console? Schrijf je dan hier in voor de gesloten béta. Vind jij het goed dat de kloof tussen PC en consoles steeds kleiner wordt? Laat het ons even weten in de comments!

Aanmeldingen Fallout 4 mods beta voor Xbox One vanaf nu geopend

Aanmeldingen Fallout 4 mods beta voor Xbox One vanaf nu geopend

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch