Menu Premium

Aanmelden voor de Killzone: Mercenary beta is mogelijk

Gamekings Redactie 12/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als gamers zijn we gewend te wachten op al het moois wat ons favoriete medium te bieden heeft. Zo nu en dan wordt het leed van het wachten verzacht met een vroege beta. Aanmelden voor de Killzone: Mercenary beta is mogelijk en daarmee kunnen we alvast wat eerder proeven van deze potentieel fantastische PS Vita-game.

Na het teleurstellende Call of Duty: Declassified is alle hoop gevestigd op een andere titel die het FPS-genre op de PS Vita op de kaart moet zetten. Deze eer is nu besteed aan Sony’s first-party ontwikkelaar Guerrilla Cambridge. Deze Britse ontwikkelaar neemt in plaats van het Nederlandse Guerrilla Games de totstandkoming van de eerste first-person Killzone op een handheld voor zijn rekening. Zij hebben de kans om de standaard voor FPS-games te zetten op de PS Vita en maken ook van de multiplayer, een niet onbelangrijk onderdeel van veel shooters, een big deal. Het is vanaf vandaag namelijk mogelijk om je aan te melden voor de Killzone: Mercenary multiplayer beta. Hierbij neem je deel aan een enigszins ruwe proef van de uiteindelijke multiplayer en ben je dus eigenlijk een soort tester. Het is natuurlijk belangrijk dat de multiplayer vanaf release vlekkeloos verloopt, vandaar dat Guerrilla Cambridge nu de hulp van fans inschakelt.

Aanmelden voor de Killzone: Mercenary multiplayer beta is mogelijk tot elf uur ‘s morgens op 17 juli, waarna je per mail wordt uitgelegd hoe je kunt participeren. De beta is van tijdelijke duur, waarna alle vergaarde info en feedback wordt gebruikt om de game bij te schaven. Het initiatief toont toewijding van Guerrilla Cambridge en als alle onderdelen van de game dergelijke zorg krijgen, staat PS Vita bezitters een mooie shooter te wachten. Dat zou ook wel tijd worden. Killzone: Mercenary ligt op 4 september in de winkels, dus er is nog even de tijd om de laatste puntjes op de i te zetten.

Aanmelden voor de Killzone: Mercenary beta is mogelijk

Aanmelden voor de Killzone: Mercenary beta is mogelijk

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch