Menu Premium

Aankomende Diablo III patch brengt nieuwe content met zich mee

Gamekings Redactie 20/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Speel je Diablo III, maar heb je al zo’n beetje alles van de game gezien? Maak je dan geen zorgen. De aankomende Diablo III patch voegt content aan de game toe om zelfs de meest doorgewinterde spelers wat nieuws te bieden. Allereerst worden er zes nieuwe legendarische gear sets toegevoegd, zodat je lekker op zoek kunt gaan naar die felbegeerde oranje buit. Ook de bestaande legendarische gear wordt bij de patch aangepast: ze krijgen een nieuw design en aan sommige worden nog wat extraatjes toegevoegd.

Naast nieuwe en aangepaste gear, wordt er een nieuwe bounty toegevoegd, genaamd “Exploration”. Bij deze bounty is het de bedoeling dat je – de naam zegt het al – een gebied verkent, op zoek naar mensen om te redden en monsters om af te slachten. Er komen in totaal veertien Exploration bounties om te voltooien, genoeg om je wel even bezig te houden.

Een laatste verandering die de patch met zich meebrengt is een ietwat aangepast uiterlijk voor de gebieden “Nephalem” en “Greater Rifts”. Op deze manier probeert Blizzard de gebieden gevarieerd te houden, ook voor mensen die de game al een tijdje spelen.

De patch wordt op dit zeker moment afgewerkt en gaat binnenkort een publieke testfase in. Speel jij Diablo III en komt de nieuwe content als een aangename verrassing? Of vind je de hoeveelheid nieuwe content tegenvallen? Laat het vooral weten in de comments!

Bron: VG24/7

Aankomende Diablo III patch brengt nieuwe content met zich mee

Aankomende Diablo III patch brengt nieuwe content met zich mee

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch