Menu Premium

A Plague Tale: Innocence zal in een 4k resolutie speelbaar zijn

Hylke Haagsma 30/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

A Plague Tale: Innocence is een game die we vanaf 14 mei kunnen gaan spelen. Wie redelijk vaak met wat nieuws naar buiten komt is Olivier Deriviere. Hij deelt een nieuwe soundtrack met ons. Daarnaast is ook bekend geworden dat de game in een 4k resolutie speelbaar zal zijn.

Nieuwe soundtrack preview voor A Plague Tale: Innocence

Hij maakte eerder al muziek voor games als Vampyr, Remember Me en Get Even. Zijn laatste project is de game van het Franse Asobo Studio. Wekelijks komt hij met een kleine preview van de soundtrack van de game. En die klinkt lekker middeleeuws en spannend deze keer. Deze preview heet “The Killing” en 7 mei komt de gehele soundtrack van de game uit op bandcamp. Ga jij de soundtrack beluisteren voordat je de game gaat spelen? Of wil je alles zo fris en nieuw mogelijk houden? Hieronder kun je in ieder geval alvast een kort voorproefje krijgen in een muziekstuk.

Nieuwe screenshots en technische informatie

Ook zijn er enkele nieuwe screenshots naar buiten gekomen van de middeleeuwse game vol met ratten. Die screenshots kun je hieronder checken. Met deze nieuwe screenshots kwam het nieuws naar buiten dat de game in een 4k resolutie speelbaar zal zijn op de PS4 Pro en de Xbox One X. Op de PC krijgt de game de Nvidia Ansel Photo modus. Hiermee kunnen spelers hun eigen screenshots maken. Net zoals in andere games die dit ondersteunen kun je de game op pauze zetten, de UI verbergen en zelf met de camera rond bewegen. De console versies van de game ondersteunen voorlopig geen fotomodus. Ga jij deze game spelen? Of vind je er niks aan? Laat het ons weten in de comments! Daar mag je ook al je vragen over de game stellen en dan zullen wij ze proberen te beantwoorden.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch