Menu Premium

343 onthult details aanstaande update voor Halo 5: Guardians

Samuel Boyd 18/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ergens in januari zal 343 Industries de volgende gratis update voor Halo 5: Guardians uitbrengen. In een blogpost laat de community manager van 343, Andy “Bravo” Dudynsky, meer weten over Infinity’s Armory.

Infinity’s Armory brengt ons twee nieuwe multiplayer maps; een nieuwe Warzone Assault map, Urban, en de nieuwe Arena-variant Riptide. Bovendien komen er drie nieuwe armour sets, een nieuw legendarisch wapen en nieuwe skins met de update! Ook de level-editor van Halo 5, Forge, zal nieuwe opties krijgen.

De Infinity’s Armory update zal daarnaast bepaalde aanpassingen aan al bestaande game modes brengen. Zo krijgen spelers in de Warzone mode twintig – in plaats van vijf – seconden om hun wapens weer op te pakken nadat ze gerespawned zijn.

Alhoewel een exacte datum voor de gratis update nog niet wordt genoemd, laat 343 weten dat ze bezig zijn met de laatste tests en de update in januari uit zal komen. Hoe dan ook wordt Infinity’s Armory automatisch geïnstalleerd bij gamers die in het bezit zijn van Halo 5: Guardians.

343 onthult details aanstaande update voor Halo 5: Guardians

343 onthult details aanstaande update voor Halo 5: Guardians

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch