Menu Premium

2K Games onthult de details van de WWE 2K14 Season Pass

Karim Shehata 21/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over een kleine twee weken kunnen de mensen die graag een potje worstelen op de console aan de slag met WWE 2K14. Nadat uitgever THQ over de kop is gegaan, zijn de rechten van WWE op het gebied van games in de handen gekomen van 2K Games. Met de NBA 2K-serie bewijst de uitgever ieder jaar dat het bedrijf perfectie nastreeft als het gaat om het maken van een sportgame, waardoor er nu ook steeds meer ‘buzz’ ontstaat rondom de nieuwste WWE-game. Het blijft overigens niet alleen bij de content die 2K op het schijfje van de game zet, want 2K gaat het jaarlijkse worstelfestijn onderhouden met DLC. Andere uitgevers, zoals bijvoorbeeld Activision met de Call of Duty-serie, hebben een goede manier gevonden om iedereen aan de geplande DLC te helpen, door middel van het Season Pass-model. De uitgever van onder andere de Mafia-serie ziet hier ook wel brood in, want 2K Games onthult de details van de WWE 2K14 Season Pass.

Het eerste DLC-pakket is het nWo Pack and Accelerator. Hoewel de nWo, voluit The New World Order, in 2002 is gestopt, was het lang een toonaangevende organisatie die zich bezig hield met professioneel worstelen. Om die herinneringen terug te brengen naar het heden, keren in dit pakket de ‘Superstars’ Kevin Nash, Scott Hall, “Macho Man” Randy Savage, Syxx, Curt Hennig, Scott Steiner en The Giant terug. Met de Accelerator kun je alle in-game items vrijspelen, waardoor je alle superstar-attributen kunt aanpassen. De accelerator verschijnt op de dag van release, terwijl het gehele pakket op een nog onbekende datum in november verschijnt.

Daarnaast verschijnen er later nog twee DLC-pakketten voor WWE 2K14: het WWE Superstars and Moves Pack en het WWE Legends and Creations Pack. Enkele (voormalig) worstelaars zoals bijvoorbeeld Fandango, “The American Dream” Dusty Rhodes en Jake “The Snake” Robers maken verspreid over twee pakketten hun weg richting WWE 2K14. Het WWE Superstars and Moves Pack verschijnt ergens in de maand december, terwijl het WWE Legends and Creations Pack zijn moet wachten tot de eerste maand van 2014.

Het is overigens eerst nog wachten op de game zelf, want WWE 2K14 verschijnt in Europa op 1 november op de PlayStation 3 en de Xbox 360. De Amerikanen kunnen twee dagen eerder beginnen met virtueel worstelen anno 2013.

2K Games onthult de details van de WWE 2K14 Season Pass

2K Games onthult de details van de WWE 2K14 Season Pass

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch