Menu Premium

2K Games kondigt speciale Valentijns-DLC aan voor Borderlands 2

Karim Shehata 05/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je misschien wel weet, is Gearbox Software altijd erg creatief wanneer het om DLC voor de Borderlands-games gaat. De game zelf, maar dus ook de DLC-pakketten, bevatten meestal een shitload aan humor, waardoor je zeker niet een schaamtegevoel hoeft te hebben wanneer je een keer van je bank of stoel bent gevallen door de humor in deze game. Nu kunnen we opnieuw wat lekkere DLC verwachten van Gearbox Software voor de populaire game, want 2K Games kondigt speciale Valentijns-DLC aan voor Borderlands 2.

Op 11 februari kunnen we namelijk al aan de slag met het Borderlands 2 Headhunter 4: Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre DLC-pakket. De nieuwe DLC voor Borderlands 2 betekent ook meteen de terugkeer van de Innuendo Bot 5000, waardoor ook de terugkeer van Mad Moxxi natuurlijk niet kan uitblijven. Vanwege het feit dat het hier gaat om DLC voor Valentijnsdag, is het natuurlijk wel de bedoeling dat het gaat om liefde en vriendschap. Alhoewel dit zal gaan gebeuren met een zekere Borderlands-twist, is het aan Mad Moxxi om twee rivaliserende groepen terug bij elkaar te brengen in het Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre DLC-pakket. Het gaat hier om de Hodunks en de Zafords. Daarnaast wordt je geholpen door Ellie, die flink zal laten blijken dat ze er eigenlijk helemaal geen zin in heeft. Om het allemaal nog gekker te maken, bevat dit DLC-pakket ook enkele robots die je aan elkaar moet koppelen. Alhoewel ik altijd dacht dat robots geen gevoelens hadden, blijken ze in het vierde Headhunter-pakket te verlegen om elkaar te vertellen dat ze van elkaar houden. Aan jouw dus de taak om ook robots een fijne Valentijnsdag te geven in het humoristische Pandora.

Het Borderlands 2 Headhunters 4: Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre DLC-pakket zal zoals gezegd gaan verschijnen op 11 februari. Dit zal gaan gebeuren voor de platformen waarop de volledige versie van Borderlands 2 beschikbaar is en dat zijn vanzelfsprekend de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. Tevens worden de gebruikers van een Mac ook met dit DLC-pakket niet overgeslagen, zodat ook zij de meest gestoorde Valentijnsdag kunnen gaan beleven in de geschiedenis van gamen.

2K Games kondigt speciale Valentijns-DLC aan voor Borderlands 2

2K Games kondigt speciale Valentijns-DLC aan voor Borderlands 2

2K Games kondigt speciale Valentijns-DLC aan voor Borderlands 2

2K Games kondigt speciale Valentijns-DLC aan voor Borderlands 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch