Menu Premium

2K Games kondigt Evolve Proving Grounds Tournament aan

Karim Shehata 24/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

eSports wordt alsmaar groter en groter. Ieder jaar krijgen we te maken met het Call of Duty Championship, om nog maar te zwijgen over games als Counter Strike en League of Legends met alle bijbehorende toernooien. 2K Games wil zich nu ook in dat rijtje gaan voegen met Evolve, door middel van het zojuist aangekondigde Evolve Proving Grounds Tournament.

In dit toernooi, dat samen met ESL wordt georganiseerd, valt een prijzenpot van $100.000 te winnen. Om aan dit toernooi mee te doen moet je echter wel in het bezit zijn van een Xbox One, een Xbox Live Gold-abonnement, de game zelf en tijd op 26 april aanstaande. Op die dag kun je je namelijk kwalificeren voor het immense toernooi. Heb jij een geweldig team of speel je als een epische monster? Dan kun je je hier opgeven voor het Evolve Proving Grounds-toernooi. Let dus wel op! Het toernooi is alleen toegankelijk voor Xbox One-spelers.

Geen tijd of geen Evolve-skills? Geen probleem, want het evenement is via het Twitch-kanaal van Evolve op de voet te volgen. Zoals gezegd begint de kwalificatieperiode over twee dagen al, terwijl de grote finale zal gaan plaatsvinden in Los Angeles op 15 juni.

2K Games kondigt Evolve Proving Grounds Tournament aan

2K Games kondigt Evolve Proving Grounds Tournament aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch