Menu Premium

Red Dead Redemption 2 release date mogelijk uitgelekt

Maarten van Steijn 29/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel Rockstar, dat achter de development van Red Dead Redemption 2 zit, vaak heel voorzichtig is het met openbaren van aankondigingen, is er nu mogelijk toch iets gelekt. Niet door Rockstar zelf, maar door een Poolse Media Markt wel te verstaan.

Op de website van een Poolse Media Markt heeft heel kort een releasedatum gestaan met betrekken tot deze titel. Hier stond namelijk dat de game op 3 oktober daar beschikbaar zou zijn.

Vrij snel al daarna verschenen er verschillende berichten hierover en is er een mail gestuurd naar de desbetreffende winkel. Een reactie hierop van de marketing afdeling was als volgt:

“I would like to inform you that our marketing department was informed by distributor of the game that its airing date is 3rd of october 2017”

Alhoewel het klinkt als een vrij solide verhaal, weten we natuurlijk nog helemaal niet of dit ook echt waar is. Rockstar heeft nog niets aangekondigd en de pagina waar deze datum op stond, is ook weer snel veranderd naar het welbekende: 31-12-2017

Is dit een marketing trucje geweest? Of denk je dat het uitlekken echt gewoon een domme fout was en de release datum dus heel goed zou kunnen kloppen? Laat het achter in de reacties!

Bron: vg247.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch