Menu Premium

Sniper Ghost Warrior 3 nogmaals uitgesteld

Jeroen Wiersma 06/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is niet de eerste keer. En ook niet de tweede. Toch heeft CI Games besloten dat het nodig is om de game op een waardige manier in de schappen te zetten. Sniper Ghost Warrior 3 is nogmaals uitgesteld!

Dit keer gelukkig slechts een klein maandje. De release verschuift van 4 april naar 25 april. Zo’n besluit wordt niet licht genomen, maar CI Games kiest er voor zodat er meer feedback verwerkt kan worden die voort is gekomen uit de open beta van begin februari.

Marek Tyminski, CEO van CI Games, zegt hier het volgende over: “We hebben hard gewerkt om een hele nieuwe Sniper Ghost Warrior ervaring te creëren in een ambitieuze open wereld setting wat nieuw is voor de serie. Het is een ongelukkige beslissing de game een laatste keer uit te stellen, maar we geloven dat deze laatste veranderingen zullen resulteren in een betere ervaring voor spelers wereldwijd op dag één. Bedankt voor je geduld – we weten dat het het wachten waard zal zijn.”

Sniper Ghost Warrior 3 verschijnt 25 april op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Kijk jij er naar uit om uitvoerig te kunnen bekijken hoe, na een welgemikt schot, je kogel zich op de meest gruwelijke manier een weg door het hoofd van een vijandelijke soldaat baant?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch