Menu Premium

PS4 update 4.50 brengt externe HDD support, custom wallpapers en meer

Jeroen Wiersma 06/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je PlayStation 4 draait op dit moment op versie 4.07 van de systeemsoftware, of sinds kort op de bèta van 4.50 als je je als tester hebt opgegeven en je daar een uitnodiging voor hebt gekregen. Dankzij deze testers weten we al het een en ander over wat ons te wachten staat. De PS4 update 4.50 brengt externe HDD support, custom wallpapers en meer.

Elke USB 3.0 HDD tot en met 8TB zal worden ondersteund. Je kunt op deze manier niet alleen foto’s en video’s opslaan en bekijken via je PlayStation 4; je kunt ook games en uitbreidingen op de externe harde schijf zetten en zelfs installeren. De custom wallpaper functionaliteit geeft je de mogelijkheid een screenshot als achtergrond in te stellen, waarbij je ook een aantal andere zaken zoals tekstschaduw naar eigen smaak kunt aanpassen. Daarnaast wordt ook de Boost Mode toegevoegd. Deze mode moet ervoor zorgen dat games, die zijn uitgebracht voordat de PS4 Pro het licht zag, op een hogere GPU en CPU kloksnelheid draaien op de PS4 Pro. In de praktijk zal dit er voor zorgen dat games die wel eens daalden in framerate in Boost Mode meer consistent zullen draaien.

Ten slotte krijgt het snelmenu een update, wordt de notificatielijst eenvoudiger en kun je zelf bepalen wat je daar wel en niet in te zien krijgt, kan je 3D Blu-rays kijken met je PlayStation VR headset en kun je zelf dingen plaatsen in je PSN Activity Feed. Sony heeft aangegeven later met een volledige lijst en releasedatum te komen. Krijg jij ook een harde schijf van deze aankomende update?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch