Menu Premium

12 nieuwe karakters met Street Fighter X Tekken DLC

Gamekings Redactie 08/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het arsenaal aan vechtersbazen van Street Fighter X Tekken wordt binnenkort aangevuld met 12 nieuwe personages. Capcom heeft laten weten dat de downloadable content verschijnt op 31 juli voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Over een PC release is nog niks vrijgegeven.

Zelden zal DLC zo omstreden zijn geweest als de aanstaande uitgave van de 12 verse karakters in Street Fighter X Tekken. Oorzaak van alle ellende is dat deze karakters al toegevoegd waren aan de oorspronkelijke retaildisc voor PS3 en Xbox 360. Deze constructie ‘bewees’ voor velen dat je anno vandaag nog slechts een halve game koopt bij release, om vervolgens door de uitgever te worden uitgeknepen voor de andere helft. Een eindeloze stroom van haatberichten op het internet waren het gevolg waarin Capcom voor de duivel zelf werd versleten.

Of de nieuwe karakters daarom nu als bundel worden verkocht laat zich raden. Of het Capcom een flinke deuk in de verwachte omzet oplevert zal moeten blijken. Het moment is in ieder geval daar: Blanka, Sakura, Guy, Cody, Elena, Dudley, Lars Alexandersson, Alisa Bosconovitch, Bryan Fury, Jack-X, Christie Monteiro en Lei Wulong betreden nu eindelijk de mat, en brengen het aantal vechters in deze game naar een indrukwekkende vijftig in totaal.

De release verschijnt eerder dan gepland op 31 juli voor PlayStation 3 en Xbox 360. Oorspronkelijk zouden de nieuwe vechters ook niet uitkomen voordat de Vita-versie het daglicht zou zien, maar blijkbaar is dat plan overboord gegooid. Wanneer de DLC voor PC beschikbaar wordt is nog onbekend, maar die zal naar alle waarschijnlijkheid op een later moment pas volgen.

En hoe zit het met jou? Ga je over tot aanschaf om de collectie compleet te krijgen, of raap je nog liever een zeepje op in de lokale bajes?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch