Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #84 over The Witcher, Troll & Peter Pan’s Horror Film

06/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een gloednieuwe Nerd Culture staat op je te wachten op de zondagochtend. Vandaag schotelen we je aflevering nummer 84 voor met onder andere nieuws over Henry Cavill’s The Witcher, Avatar: The Way of Water en een prequel van Friday the 13th genaamd Camp Crystal Lake. Dit is overigens ook de laatste kans dat je nog op Nerd Culture kunt stemmen voor The Dutch Podcast Awards, dus stem op ons mocht je vinden dat we een prijsje hebben verdiend met deze podcast.

Henry Cavill stopt als Geralt in The Witcher

We hadden het natuurlijk vorige week al eventjes over Henry Cavill. Toen werd er bekend dat de Britse acteur in de toekomst weer aan de slag gaat in het DC universum als the one and only Superman. Toen hadden we nog niet het slechte nieuws meegekregen dat hij vervangen zou gaan worden in The Witcher door Liam Hemsworth. Netflix fans waren direct in rep en roer en riepen al direct op tot een boycot van de serie. Wat ligt er hier precies ter grondslag aan? Zijn het scheduling issues of is er toch meer aan de hand? Meer en meer berichten komen naar buiten over creatieve verschillen met de schrijvers, die openlijk het bronmateriaal belachelijk zouden maken.

The Last of Us heeft een releasedatum gekregen op HBO Max

Nu hebben verfilmde gaming series niet een hele goede naam binnen onze community, maar toch kijken we bijna met z’n allen eensgezind uit naar de release van de The Last of Us serie op HBO Max. We hebben in elk geval goed nieuws, want we hebben een releasedatum. Fans kunnen vanaf 16 januari 2023 helemaal los gaan met de show. Benieuwd hoe het eruit ziet? Check hier nog even de trailer!

Peter Pan krijgt een horror reboot

Je hebt het ongetwijfeld gehoord in een eerdere Nerd Culture aflevering, maar er bestaat dus een horror versie genaamd van Winnie the Pooh genaamd Pooh: Blood and Honey. De film trailer kreeg dan ook miljoenen views vanwege het scherpe randje omtrent deze klassieker. De film zag er niet goed uit, maar de aandacht was er. Dat smaakte naar meer volgens de producenten, want dezelfde studio heeft nu een horror versie aangekondigd van Peter Pan.

Stem op Nerd Culture bij de Podcast Awards!

We hadden het stiekem eigenlijk niet meer verwacht, maar de nerd army kwam samen en maakte zich sterk voor de podcast. Dat wil zeggen, we zijn genomineerd voor Podcast van het Jaar in de categorie Media & Entertainment! Natuurlijk willen jullie first en foremost bedanken voor het supporteren en nomineren van onze podcast. Secondly, willen jullie vragen om op ons te stemmen voor Podcast van het Jaar. Stemmen kan tot 6 november via deze link!

Verdien of support Bitcoin tijdens het luisteren van Nerd Culture in de Fountain Podcast app

Brievenmaandag is dus vanaf deze week ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen, deze berichten gaan we in de toekomst oplezen ter vervanging van de reviews. Dus deel een leuke anekdote, stel een vraag/dilemma of drop een tip of shoutout. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch