Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #81 over Hellraiser, Werewolf by Night & The Exorcist Reboot

16/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week in Nerd Culture aflevering 81 nog geen horror-special, die bewaren we voor volgende week, maar we werken al wel wat richting spooky season toe! Zo hebben we de Hellraiser reboot gecheckt, maar ook de Marvel Studios Special Werewolf by Night. Daarnaast checken we twee horror trailers en hebben we het over The Exorcist reboot (zucht).

The Naked Gun krijgt een reboot met Liam Neeson

Liam Neeson gaat de hoofdrol spelen in een The Naked Gun reboot, ja echt waar. We hebben er nog een beetje moeite mee om ons voor te stellen hoe de Noord-Ierse acteur in de voetsporen zal treden van de legendarische Leslie Nielsen. The Naked Gun was ooit één van de grappigste komedie franchises uit de jaren ’90, kan dit überhaupt nog gemaakt worden vandaag de dag? Laat het ons weten in de comments!

Werewolf by Night & Hellraiser review

Zoals ik al zei hebben we deze week twee films gekeken voor de Hellraiser & Werewolf by Night review. Twee horror projecten waarvan de roots sterk in het verleden liggen. Zo is Hellraiser een reboot van de classic uit de 80’s en is Werewolf by Night juist een ode aan de 30’s/40’s monster movies van onder andere Universal. Is dit iets wat Marvel vaker moet gaan doen? Je hoort in deze podcast wat wij ervan vinden!

Stem op Nerd Culture bij de Podcast Awards!

We hadden het stiekem eigenlijk niet meer verwacht, maar de nerd army kwam samen en maakte zich sterk voor de podcast. Dat wil zeggen, we zijn genomineerd voor Podcast van het Jaar in de categorie Media & Entertainment! Natuurlijk willen jullie first en foremost bedanken voor het supporteren en nomineren van onze podcast. Secondly, willen jullie vragen om op ons te stemmen voor Podcast van het Jaar. Stemmen kan tot 6 november via deze link!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch