Menu Premium
Loading...

Nerd Culture #32 over Uncharted, Alec Baldwin & The Legacy of Boba Fett

24/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend is helaas bijna voorbij. Gelukkig hebben we nog een lekker dagje voor de boeg. Want het is vandaag zondag. Deze dag kan voor iedereen van alles betekenen. Voor ons betekent het maar één ding. Tijd voor gezelligheid en een bak vol nerd onderwerpen. En natuurlijk altijd een snufje Marvel. Het is tijd voor je favoriete podcast op Nerd gebied. Het is tijd voor Nerd Culture nummer 32. Jelle en Koos hebben tal van nieuwtjes voor je klaargezet. En larderen dat met een portie gezelligheid. Klik maar snel op de Play knop van je favoriete podcast app. Of bij ons op de website.

Veel uitstel bij Marvel

Deze week zijn er weer een hoop nieuwtjes verschenen. Is maar goed ook, anders wordt Nerd Culture wel erg kort. Nieuws bijvoorbeeld over een actrice waarover meer details naar buiten kwamen waarom ze is gestopt bij een serie. En het gaat dan over Batwoman. Die rol werd namelijk gespeeld door Ruby Rose. Na het eerste seizoen is ze er blijkbaar klaar mee. Maar hoe dan? Verder hebben we het natuurlijk nog over Marvel. Zo zijn er helaas een aantal films verschoven. Welke dat allemaal zijn? Dat gaan Jelle & Koos je haarfijn vertellen.

De trailer is verschenen van de nieuwe Uncharted film

Dan is daar de Uncharted film. Er is eindelijk een trailer van verschenen. Hoe beviel die? De twee gaan het hebben over The legacy of Boba Fett.  Daarnaast praten ze door over Dune. Daar zijn ook wat meer details over. De film lijkt namelijk niet overal even goed te worden ontvangen. Verder hebben we het over The Suicide Squad en Dragon Ball Z waar helaas een stemacteur van is overleden. Tot slot ook nieuws over The Matrix Resurrections, Quentin Tarantino en veel meer. Je ziet het allemaal in een nieuwe editie van Nerd Culture. Nummer 32.  

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch