Menu Premium
Loading...

Two Point Hospital Jumbo Edition Let’s Play: Lollig ziekenhuisjes bouwen

11/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een hot topic geweest het afgelopen jaar; de ziekenhuizen. Dus als er nu plots blijkt dat er een ‘nieuwe’ versie van Two Point Hospital verkrijgbaar is, namelijk de Jumbo Edition, dan kunnen wij ons niet weerhouden om erkend bouwer Daan los te laten op deze ziekenhuis-bouwgame. In deze game ben je ziekenhuisbaas en moet je jouw ziekenhuis klaarstomen voor wat er gaat komen. En dat zijn vooral vreemde ziektes en weirde types. Het lollige Two Point Hospital is al sinds 2018 speelbaar, maar deze Jumbo Edition van de game bevat dan ook de vier DLC’s voor de gunstige prijs van vier tientjes.

Een lollig ziekenhuis

Wat Two Point Hospital separeert van je gemiddelde builder/manager is de (schijt)lolligheid die het brengt. Iets wat in deze deprimerende periode érg welkom is. Deze lolligheid is niet dermate aanwezig dat het de game-ervaring van de ietwat chagrijnigere gamer hindert. Het is smaakvol toegepast en neemt absoluut niets weg van de vermakelijke builder/manager-elementen in de game. Het is wel weer eens fijn om een game te spelen die zichzelf niet al te serieus neemt, en helemaal omdat de game gaat over een beroepsveld dat helemaal niet zo lollig is. Check het item om voorbeelden te krijgen van hoe de game deze funfactor overbrengt.

Builden met controllers…

Iedere gamer die met regelmaat in de huid van een manager kruipt, weet dat deze games vooral tot hun recht komen op de PC. Met muis en toetsenbord is het simpelweg een stuk makkelijker om je pretpark, dierentuin, ski-piste of ziekenhuis naar wens in te richten. Het zoeken door, en selecteren van, spullen om in je sandbox te plaatsen, gaat nou eenmaal een stuk makkelijker met een muis. Daan, als fervent builder, weet dit als geen ander. Nu is de vraag of deze game op de PS4 een beetje lekker wegspeelt met controller. Daan onderzoekt het voor je.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch