Menu Premium
Loading...

Teenage Mutant Ninja Turtles: Rescue-Palooza! Let’s Play

20/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos en Jelle nemen je mee op een trip down memory lane want ze gaan terug naar hun jeugd door hun liefde voor de Teenage Mutant Ninja Turtles. Koos kwam na wat internetspeurwerk voor een TMNT arcadekast dit pareltje tegen, een hommage van een kleine indie developer aan de TMNT franchise.

Beiden heren zijn een groot fan van de Teenage Mutant Ninja Turtles en spendeerden dan ook hun zaterdagochtenden voor de buis kijkend naar de TMNT cartoon die toen iedere week werd uitgezonden. Koos is zo’n fan zelfs dat ie nu nog TMNT action figures op zijn bureau heeft staan. Hoe nerderig wil je het hebben op 32-jarige leeftijd?

TMNT Remake of Remix?

Rescue-Palooza! heet het en het is een verzameling / remix / remake van alle TMNT games die het daglicht hebben gezien tijdens het NES / Game Boy tijdperk. Het is een sidescrolling beat-em-up vanuit de gloriedagen van Konami. Deze game bevat 60 verschillende speelbare karakters vanuit het complete TMNT universum en geremixte stages + bonus stages van de verschillende games die uitgekomen zijn.

Voorheen was Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time de favoriete Turtle game van Koos, maar deze liefdesbrief van Merso-X weet dat niveau te ontstijgen. De game gebruikt een artstyle van het 8-bit tijdperk gecombineerd met kleuren van de van 16-bit games en/of arcade games.

Free-to-play

De game is te spelen door vier spelers en is gratis te downloaden op PC. Het doet dan ook veel denken aan begindagen van Sonic Mania, wat ooit is gestart als een fanproject. We hopen dan ook dat Konami dit project zal gaan omarmen en op die manier aan de man brengt. Ook een console-release zou dan bij ons hoog op het wenslijstje staan.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Rescue-Palooza is hier te downloaden

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch