Menu Premium
Loading...

Let’s Play WRC 10: ‘Wie heeft er echt ballen van staal’

11/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

WRC 10 FIA World Rally Championship, is een racegame ontwikkeld door Kylotonn. Het is het vervolg op zijn voorganger WRC 9. Verder is het de officiële game van het World Rally Championship 2021. Vandaag gaan Boris en Daan de game uitproberen. Ze gaan er goed zitten en duiken achter het stuur. Of in dit geval achter de controller met keiharde 4k beelden op de PS5.  Deze game straft je keihard af. Elke bocht kan fataal zijn. Noem het gerust de Dark Souls der racers. Boris en Daan gaan de uitdaging aan. Welkom bij de Let’s Play van WRC 10.

WRC 10 is een een keiharde rally game

Rally is een precisiesport, en de WRC-games slagen er regelmatig in om te laten zien hoe hard de rally wereld is. Op een realistische manier zal je worden afgestraft. Elke bocht kan fataal zijn. Als je iets te hard een heuvel opgaat of net te laat remt, kan het zomaar zijn dat je de finish niet zult halen. De game is dus niet voor groentjes. Het heeft een stijle learning curve. Hoe dieper je in de game zit, hoe beter je zult gaan worden. De game is uitgekomen op de pc, PS4 , PS5 , Xbox One en Xbox Series X/S. Later komt het ook naar de Nintendo Switch.

Boris en Daan gaan voor de finish

Natuurlijk zijn Daan en Boris echt wel wat gewend. Ze hebben bijna elke game gespeeld. Hoe zit dat met het racegenre? Hoe ver gaan ze komen in WRC 10? Gaan ze de finish halen? De twee kruipen achter de controller en duiken in de stoelen van een rally wagen. Met de hoop om niet de kleine hekjes te raken en de finish te bereiken. Dit en nog veel meer keiharde race actie ga je zien en horen bij de Let’s Play van WRC 10.

Ga jij WRC 10 ook proberen? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch