Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Horror Let’s Play: Hoe eng is The Blackout Club?

04/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de Horror-vierdaagse! Zoals aangekondigd begint het met een Let’s Play van The Blackout Club. Koos en Jelle gaan een halfuurtje zitten om eens te kijken of deze game nou echt zo griezelig en eng is als het doet vermoeden.

The Blackout Club is zeker niet nieuw

De game is namelijk al een tijdje uit. Op 30 juli jongstleden is de game gereleased. The Blackout Club is speelbaar op PC, Playstation 4 en Xbox One. De game van developer Question was daarvoor al in Early Access, maar nu is de game dus na wat aanpassingen voor iedereen speelbaar. Het is een co-op game waarin sinds Early Access zat nieuwe content is toegevoegd. Voor gamers die dus de vroege versie van de game hebben gespeeld, er is dus weer genoeg reden om de game in te duiken!

Je bent niet alleen!

Integendeel. Je speelt als een tiener uit een kleine maar moderne stad. Het merendeel van de game vindt, zoals je wel kan verwachten, in het donker plaats. Je wordt elke ochtend wakker zonder dat je weet wat er die dag daarvoor is gebeurt. Niet heel origineel, wel heel geschikt voor een horror-game. Je bent gelukkig dus niet de enige in deze wereld die soms geen idee heeft wat hij de dag daarvoor heeft gedaan. Je bent zelfs onderdeel van een hechte vriendengroep die elke nacht precies hetzelfde als jouw meemaken. Samen met deze lotgenoten probeer jij erachter te komen wat de oorzaak is van deze Blackouts. Dit gebeurt natuurlijk allemaal in het geheim. Althans, dat is de bedoeling. Hoe dit eruit ziet en wat je kan verwachten? Daarvoor kun je natuurlijk beter het item checken!

Spreekt de game je na deze Let’s Play aan of sla je Blackout Club over? Vindt je deze game in de categorie horror horen of is er een andere categorie waarbij deze game beter past? Laat je opmerkingen, ideeën en eventuele vragen achter in de comments!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch