Menu Premium
Loading...

Boxboy + Boxgirl Let’s Play: “Een leuke puzzelgame voor op de Switch”

07/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jajaja, JJ zet Jelle op de bank om wat puzzels op te lossen. Met het maken van blokjes moet Jelle door verschillende levels komen van de game Boxboy + Boxgirl. Jelle wordt wel rustig van dit soort games, maar dit weerhoudt hem er niet van om even hard te vloeken als het niet gaat zoals hij het wil. JJ zit er naast en vertelt wat Jelle eigenlijk moet doen, wat alleen maar tot meer frustratie leidt voor Jelle. Zie het gepuzzel in de Boxboy + Boxgirl Let’s Play: “Een leuke puzzelgame voor op de Switch”!

Op Boxboy + Boxgirl kan je bouwen

Met blokjongen, of blokmeisje, moet je het eind bereiken in verschillende levels. Beide blokkers hebben de eigenschappen om vanuit zichzelf blokken te maken en daarmee bruggen of trappen te maken voor henzelf. Het is dan de bedoeling de obstakels te overbruggen met je blokcreaties. Hoe minder blokken, hoe meer punten je krijgt aan het einde van een level. Elk level heeft een limiet aan hoeveel blokken je kan gebruiken per creatie. Je kan maar drie blokken hebben, waarmee je net een trap kan bouwen, maar sommige levels geven je zes blokken om mee te spelen. In het geval dat je liever een spel hebt om samen met iemand anders te spelen, pak je blokken, want dit spel kan ook gespeeld worden door twee spelers.

Jelle speelt lekker met blokken op de Nintendo Switch

Jelle moet alles meteen goed doen. De kroontjes moeten in alle levels gepakt worden en de challenges om het level te verslaan met zo min mogelijk blokken, moeten ook gehaald worden. Alle kronen en challenges tegelijk halen is echter moeilijk en dat laat hij weten ook. Het feit dat hij niet gewend is aan de controller van de Nintendo Switch, helpt ook voor geen meter. Zie de struggle in de Boxboy + Boxgirl Let’s Play: “Een leuke puzzelgame voor op de Switch”!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch