Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Hot Topic: PS5 en Project Scarlett gaan voor spectaculaire E3 zorgen

11/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Hot Topic van deze week is het tijd voor een discussie die al op veel manieren gevoerd is. Dit keer gaat het, vooral na aanleiding van het nieuws omtrent de Xbox next-gen consoles, over de E3 van 2020. Want gaan de nieuwe consoles (en dus de nieuwe games) voor vuurwerk zorgen tijdens de beurs? Koos, Boris en Skate bespreken het.

De twee next-gen consoles van Xbox

Dat was natuurlijk het nieuws van vorige week. Het leek de laatste tijd wat rustiger te zijn omtrent de nieuwe consoles, maar het vuur besloot zichzelf rondom Xbox even vrolijk aan te wakkeren. Daar waar het officiƫle nieuws waarschijnlijk pas tijdens de E3 bekendgemaakt zal worden (want dit is de plek en het moment om het te doen), is het nieuws over de Anaconda en Lockhart (codenamen) natuurlijk niet mals te noemen. Want dit lijkt de manier te zijn waarop Xbox de concurrentie aan wil gaan met PlayStation. Maar gaat deze tactiek slagen?

E3 2020 wordt…

Een spektakel of een anti-climax? Dat laatste zou eigenlijk alleen mogelijk kunnen zijn wanneer het lekken blijft doorgaan (prijzen, het uiterlijk van de console, games enz) en er verder niet zoveel overblijft om tijdens de E3 te onthullen. We weten waarschijnlijk al veel meer dan dat Sony en Microsoft hadden gewild, maar dit is bijna onafwendbaar. Het is echter zo dat er voorlopig maar een game echt officieel is voor de next-gen consoles: Halo: Infinite. We hebben nog genoeg informatie niet verkregen en er valt nog genoeg te openbaren, dus de potentie op een spectaculaire E3 2020 is daar. De vraag gaat dus zijn hoeveel er voorafgaand nog gelekt gaat worden en of zo het verrassingseffect een beetje verdwijnt. Hoe dan ook: de spanning in de game-wereld stijgt naarmate de beurs dichterbij komt. En dat is, zeker voor de desbetreffende beurs, goed nieuws.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch