Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Who the f*ck is Koos!?

Sebastiaan Brassinga 05/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos en Jelle zijn in hun hoofd al op de E3 en met een chronisch slaaptekort aan het bawlen in L.A., maar wie is Koos vraag je je natuurlijk af. De oplettende kijker heeft hem vaker voorbij zien komen op de Gamekings redactie, maar omdat niet iedereen altijd even scherp kan zijn, komt Koos zich nog een keertje voorstellen in Gamekings Extra: Who the f*ck is Koos!?

Voordat Koos zelf aan het woord mag komen, moet ik je vertellen dat Koos in principe een multitalent is. Hij kan goed drinken, bier halen, social mediaën, zingen en uiteraard gezellig zijn. Wat je vooral van hem moet weten is dat hij een extreme Destiny fanboy is en dat hij regelmatig de confrontatie opzoekt met David. Leuk hè?

Voordat dit teveel op een heel slecht Tinderprofiel begint te lijken, is het goed om mede te delen dat hij ass whoopt met zowel FIFA als PES.

Koos ging loos in EscoBar Weinig

Als je nog geen idee hebt van wie Koos is, raad ik je aan om EscoBar Weinig nog een keer te kijken. Je weet wel, de epische livestream waarin we de spitssnuitdolfijn in Bolivia van de dood gered hebben.

Maar goed. Check vooral de vooruitblikken op de E3 van Jelle en Koos in Gamekings Extra: Who the f*ck is Koos!?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch