Menu Premium
Loading...

Wat zijn de beste wapens om zombies mee te killen?

30/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren begon de zombieweek met een stukje geschiedenis. Nu is het tijd om eens te gaan praten over welke wapens het beste zijn om te gebruiken tegen zombies. Want zombies komen meestal in hordes. En dan zijn guns misschien niet de meest efficiënte optie. Jelle en Boris hebben allebei vijf wapens (of manieren om zombies te doden) uitgezocht. En samen zullen ze moeten proberen het eens te worden. En voor de mensen die al een tijdje naar Gamekings kijken: je weet hoe dat meestal afloopt.

Een Katana of een shotgun?

Ga daar maar eens tussen kiezen. Het meest ideale zou zijn om beide tot je beschikking te hebben, maar er zijn maar weinig games die dit hebben. Het is meestal de een of de ander. De Katana snijdt natuurlijk heerlijk en effectief door lichamen heen, wat zeker handig is als je door een horde zombies wordt aangevallen en je er snel doorheen wilt snijden. Je kunt natuurlijk ook een auto of een motor gebruiken en er op snelheid doorheen rijden. Of je kunt een monster truck gebruiken zoals in Zombieland 2. Maar voor de mensen die van beide geen reuzen fan zijn en een wat creatievere manier zoeken om zombies te doden: wees niet bang. Die komen in dit item ook zeker langs.

Grasmaaier of crossbow fireworks

Voor de mensen die wat zoeken waar mee geëxperimenteerd kan worden. Want met een grasmaaier en/of een crossbow met fireworks proberen zombies te doden is wel het ultieme idee van creativiteit. En wie wil er nou niet creatief zijn. Zeker in games als Dead Rising is dit goed mogelijk. Maar de vraag is of je antwoord kunt krijgen op de vraag welk wapen nou het beste is om te gebruiken tegen zombies. En of je op deze vraag na het bekijken van dit item ook daadwerkelijk antwoord krijgt? Niks is gegarandeerd, zullen we maar zeggen…

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch