Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Top 10 Decennium: Dark Souls, The Witcher 3 en God of War

31/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan vandaag niet alleen een jaar maar ook een decennium afsluiten. Dus kan een top 5 met de beste games van dit decennium niet ontbreken. En deze lijst staat natuurlijk vast. Niks subjectiefs aan. De hele redeactie heeft een top tien samengesteld en daar zijn punten voor gegeven (plek 10 = 1 punt, plek 9 = 2 punten en ga zo maar door). JJ, Koos en Jelle nemen het lijstje met je door en lopen tevens langs vier lijstjes van community members. Games als God of War, The Witcher 3 en Dark Souls komen natuurlijk voorbij. Maar wie staat er op de eerste plek?

The Witcher 3, God of War, The Last of Us of toch wat anders?

Het merendeel van de mensen zal in zijn top tien van dit decennium wel dezelfde grote titels hebben staan. Games als The Witcher 3, Dark Souls, God of War en The Last of Us zijn niet misschien zelfs wel een paar van de beste games ooit gemaakt. Dus dat ze in dit item voorbij gaan komen is dan natuurlijk geen verrassing meer. Maar wie o wie staat er op het hoogste treedje? Dat hoor je aan het einde van dit item, waarin de spanning behoorlijk wordt opgebouwd.

Lijstjes van anderen

Want, Flevo, Ken Borgions, Jarco de Borst, en JohnnuWalker035 mochten na aanleiding van de Not So Serious Request Kerststream hun lijstje van games uit dit decennium gaan samenstellen. Keuze te over, en ook in deze lijstjes komen de hierboven genoemde games echt wel naar boven. Maar, er zit ook flink wat variatie in. Iedereen is ten slotte anders. Zowel qua smaak als qua speelstijl en genre. Dus, in dit item worden de top vijf van deze mensen, dwars door de top tien van de redactie, doorgenomen. En er zitten wat prettige verrassingen tussen die de wenkbrauwtjes best wel eens zouden kunnen doen fronsen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch