Menu Premium
Loading...

Terugblikken op de voorspellingen van 2019

28/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er een jaar voorbij is, moet er natuurlijk teruggeblikt worden op de voorspellingen van de redacteuren tijdens de eerste weken van 2019. Vandaar dat JJ, Jelle en Koos dat in dit item gaan doen. Er werden begin 2019 onder meer vragen gesteld over de PlayStation 5, de next-gen Xbox, Metroid 4 en de Nintendo Switch. Maar hoe dichtbij zaten de heren? Daar worden ze in dit item mee geconfronteerd.

PlayStation wel of niet aangekondigd in 2019?

Nu weten we natuurlijk wat het antwoord is: zo ongeveer. Echter liet de officiële aankondiging behoorlijk lang op zich wachten. Na het vertrek van Shawn Layden ging het vuurtje echter snel lopen. De ene na de andere informatie werd naar buiten gebracht, officieel of gelekt. Waaronder dus de soort van aankondiging van de PlayStation 5 en de release periode. De andere vraag (komt de PlayStation 5 nog dit jaar op de markt?) hebben we inmiddels ook antwoord op: nee.

De nieuwe next-gen Xbox console

De vragen waren als volgt: wordt de next-gen Xbox dit jaar aangekondigd en komt de next-gen Xbox nog dit jaar op de markt? Ongeveer dezelfde vragen dus als bij de PlayStation 5, en ook bij deze console zijn de antwoorden hetzelfde. Bij Xbox ging het echter allemaal via omwegen. Eerst was het Project Scarlett, daarna werd er gefocust op de games die voor de current-gen uitkomen en daarna werd er tijdens de Game Awards (ja echt) aangekondigd dat de nieuwe Xbox de naam Series X zou krijgen.

De voorspellingen van 2019

  1. Wordt de PlayStation 5 nog dit jaar aangekondigd? 
  2. Komt de PlayStation 5 nog dit jaar op de markt?
  3. Wordt de next gen Xbox dit jaar aangekondigd?
  4. Komt de next gen Xbox nog dit jaar op de markt?
  5. Komt Metroid 4 dit jaar uit? 
  6. 2019 wordt qua games echt een tussenjaar 
  7. De Switch wordt de beste verkopende console van 2019 
  8. De E3 zonder Sony PlayStation wordt dit jaar een slap aftreksel van de vorige edities

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch