Menu Premium
Loading...

Filmkings over Star Wars, Knives Out en Ni no Kuni

13/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tweede Filmkings van 2020 is een feit. Jelle en Koos zitten weer voor je klaar om de nieuwe week te openen met een waslijst aan film-nieuws. Zo gaat het over Star Wars (duh), het vervolg van Knives Out en de komst van Ni No Kuni naar Netflix. En er zijn vier trailers. Kortom: genoeg om door te nemen.

Nieuwe Star Wars Saga in The High Republic?

En dat zou betekenen dat de opvolger van Rise of Skywalker ruim 100 jaar eerder zou plaatsvinden. De toekomst wordt volgens de geruchten dus voorlopig even met rust gelaten en de volgende Star Wars zou dus terug in de tijd gaan. Het gaat dan om de films die in 2022, 2024 en 2026 uit moeten komen en die in eerste instantie door David Benioff (bekend van Game of Thrones) gecreëerd moesten worden. Maar het verhaal is bekend: dat gaat dus niet door. Want vindt Star Wars-fans Koos van deze move?

Wordt er nu al gewerkt aan Knives Out 2?

Volgens de geruchten is dat wel het geval. Knives Out is sinds 28 november 2019 te zien en nu al is schrijver Rian Johnson bezig om het script van Knives Out 2 te schrijven. Hoe deze sequel eruit gaat zien, wie er allemaal in zullen spelen en alle andere informatie ontbreekt nog, maar het feit dat Johnson nu al bezig is met het schrijven van het vervolg geeft wel aan dat hij er in ieder geval zin in heeft.

Ni no Kuni film naar Netflix

Netflix krijgt er nog wat extra content bij. Alsof dat nodig is. Fans van Ni no Kuni kunnen vanaf 16 januari 2020 op Netflix kijken naar de film van Studio Ghibli. Het is een combinatie gemaakt door de makers van de welbekende games, de animatie studio Ghibli en componist Joe Hasaishi. Voor de liefhebbers: vanaf volgende week dus te bekijken op Netflix.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch