Menu Premium
Loading...

Filmkings over Batman, Ghostbusters en een Planet of the Apes reboot

09/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de Xbox-fans is het een zwarte dag. De X-week zit er op. Maar, na regen komt zonneschijn. Een nieuwe week vol met content staat voor de deur, beginnend met een nieuwe Filmkings. Koos en Jelle bespreken onder meer nieuwtjes over een Disney reboot van Planet of the Apes, discussiëren over of Batman een superheld is en bekijken trailers van Black Widow en James Bond.

Is Batman een superheld?

De meeste zullen hem wel zo zien. Toch valt er ook wel wat voor te zeggen dat Batman geen superheld is. Robert Pattinson vindt dat Batman geen superheld is vanwege zijn moral complexity. Hij zei het volgende: “It doesn’t count. You need to have like magical powers to be a superhero.” Toen werd gesteld dat hij wel een cape draagt, was zijn reactie: “The cape. I will give you that one.”.

Nieuwe Ghostbusters film heet Ghostbusters: Afterlife

De geruchten waren al hardnekkig, maar nu is het dus officieel. En er zou een trailer aan zitten te komen. We weten ook al dat er wat acteurs uit de oude Ghostbusters-cast hun opwachting zouden maken, maar een trailer zou betekenen dat we voor het eerst wat beelden gaan zien van de nieuwe film.

Disney wil Planet of the Apes rebooten

En de kans is dan redelijk groot dat deze film op Disney+ (als het platform op dat moment nog in leven is) te zien zal zijn. De laatste Planet of the Apes dateert van 2017 (War for the Planet of the Apes). Sony zou er dus een vervolg aan willen geven. En Disney kennende gaan ze dan ook flink uitpakken.

Kijk jij uit naar een reboot van Planet of the Apes? Vindt jij Batman een superheld? Wat verwacht jij van de nieuwe Ghostbusters film? Laat het weten in de comments hieronder en deel je mening met anderen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch