Menu Premium
Loading...

Even terugkomen op Destiny 2 en Star Wars Battlefront II

29/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We blijven terugkomen op verschillende games van 2019. In dit item gaan Destiny 2 en Star Wars Battlefront II onder de loep genomen worden. En natuurlijk moeten dan Daan en Koos, de twee Star Wars en Destiny 2-liefhebbers van de redactie, in het item verschijnen. Was het een goed jaar voor beide games?

Destiny 2

En natuurlijk niet alleen maar Destiny 2, want die game is inmiddels al een tijdje uit. Het gaat dan voornamelijk om de uitbreiding, Shadowkeep. En Koos en Daan zijn er natuurlijk mee bezig geweest en kunnen er waarschijnlijk nog steeds niet stoppen. De game was al een groot succes, maar sindsdien is het natuurlijk wel steeds weer voorzien van nieuwe content. En Destiny 2: Shadowkeep was van alle uitbreidingen waarschijnlijk de grootste. Hoe heeft Shadowkeep de game gevormd? Is het beter dan tijdens de launch? Daan en Koos gaan er over in discussie.

Star Wars Battlefront II

Ook deze game mogen we onder de ‘oudere’ games scharen. Sinds 17 december 2017 is de game in zowel singleplayer als multiplayer (en daar gaat het natuurlijk vooral om) speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. En het is geen voorzichtige conclusie om te stellen dat deze game beter was dan zijn voorganger. Zeker niet foutloos, maar wel beter. Hoe blikken Koos en Daan nu anno 2019 terug op die game en spelen ze het nog steeds? Of is het, ondanks hun Star Wars-achtergrond, al verleden tijd?

Wat vindt jij van Destiny 2 en heeft de uitbreiding (Shadowkeep) de game beter gemaakt? Of was het echt alleen zo goed vanwege de content die met de uitbreiding kwam? En speel je nog steeds Battlefront II en zo ja waarom? Laat het weten in de comments hieronder en deel je mening met anderen. Want wie weet hebben ze wel dezelfde mening als jij. Of een andere, kan natuurlijk ook.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch