Menu Premium
Loading...

Even terugkijken op sport games en Call of Duty: Modern Warfare

27/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om eens terug te blikken. Ja, alweer. Want er wordt rondt deze tijd van het jaar al meer dan genoeg teruggeblikt natuurlijk. Maar: het kan altijd meer. En dus blikken JJ en Koos terug op de sportgames van 2019 en wordt Call of Duty: Modern Warfare onder de loep genomen.

De sportgames van 2019

Heb je effe? FIFA 20, PES 2020, F1 2019, NBA 2K20, Madden NFL 20, WWE 2K20, GRID, Football Manager 2020 en ga zo maar door. Allemaal games dit die jaar zijn gereviewd en waar veel mensen weer veel plezier hebben beleeft. Maar was het wel een goed jaar voor sportgames? Want het woord sportgame gaat tegenwoordig bijna altijd samen met microtransactions en gokken. Zie bijvoorbeeld MyClub (PES 2020), Ultimate Team (FIFA 20), MyTeam (NBA 2K20) en Ultimate Team (Madden NFL 20). Zowel JJ als Koos hebben er behoorlijk veel gespeeld en kijken vooral naar de voetbal games van dit jaar.

Call of Duty: Modern Warfare

De game die tijdens de Premium Awards 2019 met twee prijzen aan de haal ging. Volgens velen gaat de game terug naar zijn roots en is de game daarom zo positief ontvangen. Het doet weer wat de oude en welbekende CoD’s deden. Iedereen die de franchise een warm hard toedraagt zal dan ook opgelucht zijn geweeest toen ze een paar uur in de game hadden gestoken. Ze wisten dat het goed zat. Het eerste content seizoen ooit van Call of Duty volgde al snel en voegde en paar historische maps toe om nog maar even boven op de vrachtlading aan content te gooien. Gaat deze game volgens Koos en JJ lang een van de populairste multiplayer shooters zijn?

Gaat Call of Duty: Modern Warfare deze prestaties lang volhouden en hoeveel seizoenen aan content verwacht jij nog? Was het inderdaad een goed jaar voor de sport games? Laat het weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch