Menu Premium
Loading...

EvdWL over EA, Warcraft Reforged, Battlefield V en The Outer Worlds

31/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag en dat betekent dat Einde van de Week Live weer op het programma staat. JJ, Koos en Skate bespreken al het nieuws van de afgelopen week. En opvallend genoeg zit er geen nieuws bij rondom het uitstellen van een game. Er is nieuws omtrent de Nintendo Switch (Pro), The Outer Worlds, EA en Warcraft: Reforged. Vervolgens is er ook nog nieuws omtrent de E3 van 2020 en Battlefield V. Genoeg om te bespreken.

Warcraft: Reforged wordt niet al te best ontvangen

Misschien was dit wel een game die wel uitgesteld had moeten worden. Want dat de game bij launch alles behalve goed is ontvangen mag wel als understatement bestempeld worden. De fans zijn niet tevreden. De game is volgens de reacties namelijk nog minder dan zijn voorganger. Op bijna alle vlakken. Grafisch, qua content en ga zo maar door. En er schijnen zelfs functionaliteiten en onderdelen uitgehaald te zijn.

The Outer Worlds naar de Nintendo Switch

Het is de zoveelste Triple A-titel die naar de console van Nintendo komt. We zagen eerder al The Witcher 3 en Overwatch op de console verschijnen, en The Outer Worlds gaat deze games dus achterna. De game zal vanaf maart speelbaar zijn op de Nintendo Switch. Verder komt er dit jaar definitief geen Nintendo Switch Pro en is de Switch groter dan Xbox One.

EA

Schijnt met vier grote titels te komen. Welke titels dit zijn is nog even afwachten, maar een nieuwe Battlefield schijnt daar niet bij te horen. Verder wordt er ook niks gezegd over Anthem, het gedrocht zelf, en zullen er ook geen games naar de Nintendo Switch komen. Het zijn geruchten, maar wel hardnekkige geruchten. Daarnaast schijnt EA bijna 1 miljard aan microtransactions in één kwartaal te hebben verdient. Laten we zeggen dat je daar behoorlijk veel leuke dingen mee kunt doen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch