Menu Premium
Loading...

EvdWL over de PS5 controller, Resident Evil 3 en Nintendo Switch

10/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel. De eerste volledige werkweek van 2020 zit er alweer op en als afsluiting is er natuurlijk weer EvdWL. En JJ, Koos en Jelle hebben behoorlijk wat nieuws en polletjes om door te nemen. Zo gaat het onder meer over Resident Evil 3, de PlayStation 5 controller, CES 2020 en het lekken van Assassins Creed en Prince of Persia? Hoe dan ook: genoeg om weer anderhalf uur over te praten.

De PlayStation 5 controller

Qua uiterlijk zal er niet bijzonder veel aan gaan veranderen (ook al hebben we er nog niks van gezien), maar intern zullen de mogelijkheden vergroot worden. Zo zou er 3D audio in zitten en komt er haptic feedback bij kijken. En dit allemaal bovenop het nieuws dat we eind vorig jaar al zagen binnendruppelen. Ook dat waren allemaal geruchten en geen officiële aankondigingen. Voorlopig is het logo van de PS5 eigenlijk het enige wat officieel is aangekondigd. Wat dat betreft loopt PS5 flink achter op Xbox, maar heeft het dus ook nog aardig wat achter de hand.

Resident Evil 3 Remake

Eind vorig jaar werd bekend dat er een remake zal komen van Resident Evil 3. Er wordt slim gebruik gemaakt van de slipstream van de succesvolle Resident Evil 2 Remake, die een schot in de roos bleek te zijn. Meer van hetzelfde dit jaar? Er is in ieder geval nieuwe informatie en er zijn nieuwe beelden.

Stemmen maar

Het is namelijk weer tijd voor de voorspellingen van 2020. Volgende week staat eigenlijk helemaal in het teken van vooruitblikken op 2020 met verschillende items waarin wordt vooruitgeblikt op het nieuwe game jaar. En zoals de afgelopen jaren al het geval is geweest, kan jij er ook invloed op hebben. In zoverre dat jij aan het einde van het jaar samen met de community misschien wel een lange neus kan trekken richting de redactieleden, die ook weer gaan proberen tien vragen correct te beantwoorden en voorspellen. Waar moet je stemmen? Hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch