Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eindejaarsinterview 2019 Emiel: ‘Een jaar vol uitersten!’

27/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van het jaar betekent bij Gamekings steevast de Eindejaarsinterviews. Alle presentatoren worden een voor een aan de tand gevoeld over de gebeurtenissen van het afgelopen jaar die voor hen bepalend waren. Privé zowel als zakelijk. We hebben negen indringende gesprekken voor de Premium Bazen klaar staan. Negen gesprekken waarin geen blad voor de mond wordt genomen, er geen taboes bestaan, soms harde woorden vallen en waar je een mooi inkijkje krijgt in het zieleleven van de geïnterviewde. Emiel is aan de beurt, onze eigen Indie-koning.

Indie Emiel werkte even aan een Triple A-game, maar vond dat maar niks

Emiel heeft een pittig jaar achter de rug met vooral zakelijk gezien veel ontwikkelingen. Feitelijk kun je stellen dat de man in één jaar tijd de uiterste kanten van het game development wereldje heeft leren kennen. Hij begon 2019 als leraar aan de HKU die zelf ook games maakte. En natuurlijk coole items maakte bij Gamekings. Om media 2019 opeens een baan bij Nixxes te aanvaarden. Bij hen werkte hij aan de hyper commerciële Triple A-game Marvel’s Avengers. Na dik een maand kapte Emiel er daar echter net zo snel weer mee. Om dit keer vol in te zetten op freelancen voor allerhande Indie developers. Plus hij werkt nog steeds aan eigen projecten. Genoeg voer om over te praten dus. Want we willen het ook nog hebben over de stand van zaken in de Indie-scene en zijn passie voor Nintendo.

Welke game gaat de GOTY 2019 van Emiel zijn

Aan het eind van het interview wordt natuurlijk weer de persoonlijke top 10 van de geïnterviewde bekend gemaakt.  Een moment waar veel kijkers naar uitkijken. Welke tien games staken er volgens Emiel bovenuit en wat was zijn persoonlijke GOTY. We kunnen alvast één ding verklappen en dat is dat de inzendingen van de negen presentatoren nog nooit zo divers en all over the place waren. Het gaat dus een spannende bedoeling worden. Ga er maar even lekker voor zitten en have fun!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch