Menu Premium
Loading...

Cheap Ass Gaming: de 8bitdo wireless adapter

16/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fucking Cheap Ass Gaming item op je netvlies, baby!!!! Boem! Een compleet nieuw format waarin goedkope apparaten worden getest. Een soort let’s play review dus. Heb jij geen zin om 70 keiharde euries uit te geven aan een Nintendo Switch Pro Controller dan hebben we iets veel beters voor je. De 8bitdo USB Bluetooth adapter stelt je in staat om o.a. je Xbox of PlayStation controller aan te sluiten op je Switch. Het werkt snel en goed en degelijk en vooral…Cheap!

Review

Check deze review waar Boris niemand minder dan Koos en Skate weg blaast met de simpelheid van deze adapter.

Oh en we gaan ook full Tell Sell want je kunt deze 8bitdo bluetooth adapter bestellen in de Gamekings Merch store. Daar isdeze adapter een paar euro tot een tientje goedkoper dan in andere Nederlandse stores maar…eerlijk is eerlijk, dan wordt ie wel opgestuurd uit China. Dat kan een weekje duren.

Waar kun je de 8bitdo wireless adapter bestellen?

Nou, dat is in principe niet zo heel moeilijk. Allen nog niet nu. Binnenkort zal het mogelijk zijn de 8bitdo wireless adapter via Gamekings Merch te bestellen. Nog even geduld dus.

Kost niks en dan heb je in principe ook niet zo heel veel. Maar wel lachen toch? En als hij veel had gekost, had deze adapter natuurlijk ook niet in dit item gezeten.

Tot slot nog een grote, dikke Shoutout naar Nghia die deze 8bitdo adapter cadeau heeft gegeven aan Boris. Hij is er vanzelfsprekend fucking blij mee!

Ben jij van plan zo’n adapter te kopen of zie jij het nut er niet van in? Verwacht jij dat er meer mensen zullen zijn die interesse zullen hebben in deze adapter? Of denk jij dat dit een complete flop gaat worden? En wat vindt jij van de insteek van het item? Laat het weten in de comments hieronder en deel he mening over de adapter, het item en nog veel meer met anderen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch