Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over eindejaarsinterviews en Cyberpunk 2077 multiplayer

06/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel! Het is eindelijk zover. Het is tijd voor de eerste brievenmaandag van 2020. Boris en Koos gaan het tijdens deze eerste brievenmaandag van het nieuwe jaar en en decennium hebben over onder meer de eindejaarsinterviews, de multiplayer van Cyberpunk 2077 en Star Wars Jedi: Fallen Order. Genoeg brieven om door te nemen!

Wordt er door de heren naar de eindejaarsinterviews gekeken?

Dat wordt de openingsvraag van dit nieuwe jaar. Want vorige week, op oudjaarsdag, kwam het laatste interview online. Maar dat is niet de vraag. De vraag is of de heren ook kijken naar de andere interviews. Nou hebben de redacteuren natuurlijk het voordeel dat ze veel van de interview als meekrijgen achter de schermen (tijdens het opnemen dus), maar kijken ze de items ook als ze op de site staan?

De multiplayer van Cyberpunk 2077

Het heeft welgeteld zes dagen geduurd voordat voor het eerste dit jaar het woord Cyberpunk 2077 langs zien komen. En een ding is zeker: het zal niet de laatste keer zijn. De release van misschien wel de meest gehypte game ooit komt steeds dichterbij. Nog een paar maandjes. Maar, de vraag gaat echter niet over de singleplayer maar over de multiplayer en de verwachtingen die daarbij komen kijken. Want wat verwachten Boris en Koos van de multiplayer?

Vooruitblikken op…

Van alles en nog wat. Zoals elk jaar gaat dat ook dit jaar weer gebeuren. En wel volgende week. Die week zal namelijk volledig in het teken staan van het vooruitblikken op verschillende kwesties en vraagstukken in 2020. En de redacteuren gaan die proberen te voorspellen. En toevalligerwijze werd er ook een toepasselijke vraag gesteld: welke 5 veranderingen kunnen we in dit nieuwe decennium verwachten op het gebied van gamen? Hebben Boris en Koos daar nu al antwoord op of wachten ze tot volgende week? Dat zie je allemaal in de eerste brievenmaandag van 2020.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch