Menu Premium
Loading...

27 stellingen over Xbox Series X vs PlayStation 5

15/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer eens tijd voor stellingen. En als er stellingen zijn, dan weet je dat JJ ze allemaal verzonnen heeft, er zelf bij zit en teveel stellingen had om op te noemen. Met 27 stellingen gaan JJ, Boris en Skate tijdens dit item aan de slag. In dit geval gaat het allemaal over de Xbox Series X vs de PlayStation 5. En het antwoord is in principe simpel: welles of nietes? Maar je weet hoe het werkt: so simpel is het bij Gamekings nooit.

De stellingen over Xbox Series X vs PlayStation 5

Want alle 27 stellingen gaan dus over de ‘console war’, iets wat volgens veel mensen een dingetje van de media is. Gewoon maar even een paar vragen die tijdens dit item gesteld worden. Gaat de afwezigheid van PS5 op de E3 ze kosten? Bevat de lineup van de PS5 bij launch minimaal 2 platform exclusive games? Gaat Halo Infinite ouderwets scoren? Nou goed, het idee van het item is wel duidelijk.

PlayStation afwezig op E3 2020, Xbox wel gewoon aanwezig

Want dat is natuurlijk de actuele situatie. De afgelopen dagen werd namelijk bekend dat PlayStation wederom afwezig zal zijn tijdens de E3 en zijn eigen plan zal gaan trekken. Phil Spencer zat waarschijnlijk met zijn mobiel te wachten totdat hij kon tweeten, want amper een paar uur later maakte hij bekend dat Xbox bezig is met de voorbereidingen op de E3 van 2020. En de vraag gaat zijn of Xbox dit keer wel profiteert van het afwezig zijn van PlayStation of dat PlayStation wederom als winnaar uit de bus komt zonder aanwezig te zijn.

Jij kunt ook stemmen op ale deze stellingen. Vul de poll hieronder in en geef met welles of nietes antwoord op de vragen. Dit kan maar een keer, dus denk goed na voordat je je antwoord verzendt.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch