Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Star Wars en uitslagen Premium Awards

16/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat deze week niet bekend zal gaan staan om zijn games, is een understatement. Toch is er deze week weer content genoeg. JJ bespreekt in dit item wat je kunt verwachten van week 51 en eindeloze eindejaarscontent. Onder meer de winnaars van de Premium Awards 2019 gaan bekend worden gemaakt, er komt een Star Wars: The Rise of Skywalker review en het is de week van de grote kerst stream!

De eindeloze eindejaarscontent is daar

Vanaf woensdag gaat het beginnen. En, zoals je aan de naam misschien wel kunt zien, is het redelijk veel. Lijstjes, lijstjes en nog eens lijstjes. Deze week begint het met het terugblikken op de voorspellingen van 2019 en de !@#$% terugblik op 2019, waarna vervolgens de top technische snufjes, films en series van 2019 worden doorgenomen. En we kunnen alvast verklappen: het zijn er behoorlijk veel. Daarna volgen nog meer lijstjes en natuurlijk de eindejaarsinterviews. En het zijn er dit jaar negen!

Star Wars: The Rise of Skywalker

We hebben al de Mandalorian en Star Wars Jedi: Fallen Order gehad, maar deze week is het tijd voor de kers op de Star Wars taart. Jelle en Koos gaan al flink wat eerder dan andere Star Wars: The Rise of Skywalker kunnen zien, en dus kun je ook al een review verwachten voordat de film überhaupt in de bioscoop te zien is.

De uitslagen van de Premium Awards 2019

Daar staat deze week ook in het teken van. Ruim twee weken heb jij kunnen stemmen (shame on you als je niet gestemd hebt) en de winnaars zijn bekend. Deze week worden de winnaars van alle categorieën bekend gemaakt. Wat is de beste RPG, welke game was de beste action/adventure of sport game? Je weet het na deze week. En de winnaar van Game of the Year wordt op een speciaal moment bekendgemaakt.

Want jawel…

Vrijdag is de Not So Serieus Request stream! Vanaf 15:00 gaan Daan, Jelle, Koos en JJ praten, gamen en de Game of the Year bekendmaken. Tot hoe laat deze stream zal duren? 20:00.

Het Premium Bazen Weekschema

Din 17 dec 16:00: !@#$%

Woe 18 dec 16:00: Terugblik op de voorspellingen van 2019

Don 19 dec 08:00: Uitslag Premium Awards Shooters, action/adventure en race/fights/sports

Vrij 20 dec 08:00: Uitslag Premium Awards Multiplayer, RPG en Indies

Vrij 20 dec 20:00: De Films van 2019

Zat 21 dec 08:00: Trailer Trash 2019

Zon 22 dec 08:00: De series van 2019

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch