Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: previews, Control en games van September

26/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is terug! Na een paar weekjes vakantie is JJ weer helemaal klaar voor een nieuwe week. En de week na Gamescom is prima gevuld. Met onder meer een review van Control, veel nieuwe previews en de games van September is er ook deze week geen tekort aan items. Genoeg content dus, en we hebben nog niet eens alles opgenoemd. Benieuwd naar de rest van het programma? Check het item!

Gamescom previews

Afgelopen weekend zag je na aanleiding van Gamescom al drie previews verschijnen. More of the same deze week! Onder meer Watch Dogs Legion en Ghost Reacon Breakpoint zullen deze week besproken worden. Ook de Xbox Showcase, die vorige week door Boris, Daan, Jelle en Koos nog gewoon in Nederland werd bekeken, komt langs. Previews, previews en previews dus!

Maar dat is het nog niet…

Er is natuurlijk nog meer! De zomerweken zitten er dan wel op, maar de content en het nieuws gaan gewoon door. Dus is er ook deze week gewoon weer een Filmkings en een Peepshow. Naast de usual suspects (EvdWL en Brievenmaandag) begint aan het einde van deze week ook een nieuwe maand. Dus is het tijd voor een item over de games van September. En daar staan een paar prima games tussen. De komkommertijd is voorbij!

Control review

Toch is het deze week qua game releases nog schaars. Deze week wordt Control in ieder geval wel gereviewd. De game van de makers van onder meer Quantom Break, Alan Wake en Max Payne. Dan weet je ongeveer wel wat je kunt verwachten. Boris en Jelle zijn ermee aan de slag gegaan en zullen je vertellen of je de game moet kopen, uit de budgetbak moet halen of moet slopen!

Naar welk item kijk je deze week het meest uit? Welk item van de Gamescom-week heb je het meest van genoten? Antwoord geven op deze vragen en eventuele opmerkingen achterlaten kan natuurlijk in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch