Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings: Modern Warfare, WWE 2K20 en Planet Zoo

28/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je naar deze video kijkt zit het weekend er helaas op. Maar, er staat ook weer een wrede week op het programma. Een week met zat games. Zo wordt deze week Call of Duty: Modern Warfare gereviewd, wordt ook WWE 2K20 onder de loep genomen en is Planet Zoo de game van de week. En: er is een buitenitem! JJ neemt dit en de rest met je door.

De review van Call of Duty: Modern Warfare

Is daar. Vorige week kwam de nieuwe Call of Duty-game uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC en deze week volgt zoals gewoonlijk de review. Skate en JJ gaan voor jullie de korte review en uitgebreide discussie opnemen. Dinsdag en woensdag zullen deze items op de site te zien zijn. En er valt veel te vertellen. Want: JJ en Skate kunnen niet meer stoppen met de game. Of dit positief of negatief is, dat zie je deze week.

Game of the Week: Planet Zoo

Gewoon, omdat het kan. Het is misschien niet de meest populaire game op deze planeet, maar Daan heeft de game toch op zijn lijstje staan en wil er wel wat over kwijt. Dus: als je deze game ook op je lijstje hebt staan: kijken dus. Daarnaast gaat Skate een review doen van WWE 2K20, die op dit moment veel besproken wordt. Wat heeft Skate te zeggen over deze game? Dat zie je deze week. Maar, als je dacht dat dit het was zit je goed mis. Er komt natuurlijk een games van de maand november, een Let’s Play van de PlayStation Now en als klap op de vuurpijl de eerste impressies van Death Stranding.

Premium Bazen Weekschema

Dinsdag 29 oktober 14:00: Discussie Call of Duty – Modern Warfare

Dinsdag 29 oktober 18:00: !@#$%

Woensdag 30 oktober 16:00: Hot Topic: streamen is ongezond

Donderdag 31 oktober 08:00: Game of the Week: Planet Zoo

Donderdag 31 oktober 19:00: De eerste 30 minuten van Luigi’s Mansion 3

Zaterdag 2 november 08:00: Trailer Trash

Zondag 3 november 08:00: Filmkings

Zondag 3 november 16:00: Op bezoek bij KNARS

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch